Leko heeft een duidelijke mening over Anderlecht en Vanhaezebrouck

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

14 oktober 2017 08:07 - Er wordt dezer dagen héél wat aandacht geschonken aan Anderlecht en zijn nieuwe trainer Hein Vanhaezebrouck. Toch is het Club Brugge dat trots aan de leiding staat in de Jupiler Pro League. Onze trainer maakt zich dan ook geen zorgen.

Over de ontwikkelingen bij Anderlecht had Leko op zijn wekelijkse persbabbel het volgende te zeggen: “Ik heb het gevolgd: een interessant verhaal”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Kroaat.

“Anderlecht heeft op papier de duurste kern en de beste trainer van België. Maar wat de concurrentie doet, zijn onze zaken niet. Ik geloof nog steeds dat wij op dit moment collectief de beste ploeg in België zijn. Wij kijken naar onszelf”, besloot Leko.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.