Leko heeft goed nieuws voor bankzitters Club Brugge

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

13 oktober 2017 14:25 - Na een weekje rust omwille van interlands hervat Club Brugge zondag zijn seizoen met een verplaatsing naar KV Oostende. Het verdedigt tegen de kustploeg zijn leidersplaats, waarbij het vier punten voorsprong heeft op dichtste achtervolger Charleroi.

Ivan Leko had alvast vrij goed blessurenieuws voor zondag. “Poulain en Clasie zijn niet fit. Het is niets ernstig bij Jordy, maar we nemen liever geen risico”, vertelde hij op zijn persconferentie. “De interlandbreak kwam ietwat ongelegen. We zaten in een goede flow, maar hopen dat we zondag die reeks gewoon verder zetten.”

De voorbije weken koos Leko voor een vaste basiself. Maar de trainer geeft aan dat hij dat niet zal blijven doen. “Onze sterkte is het collectieve en automatisme draagt daar toe bij. Maar je kan geen seizoen volmaken met 13 spelers”, klinkt het. Goed nieuws dus voor de bankzitters, die in de toekomst nog genoeg kansen zullen krijgen om zich te bewijzen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.