Leko legt uit waarom hij Horvath slachtoffert en voor Hubert kiest

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

29 oktober 2017 14:21 - Voor het eerst dit seizoen kiest Ivan Leko niét voor Ethan Horvath in doel. Zijn weifelende match tegen KRC Genk bleek de druppel voor onze coach. Tweede doelman Guillaume Hubert krijgt daardoor zijn kans tegen Sint-Truiden. 

“Er was druk op Horvath”, legt Leko uit. “Hij heeft enkele hele goeie wedstrijden gespeeld, in andere matchen was hij niet zo goed met individuele foutjes. We denken dat dit een goed moment is om Hubert een kans te geven. Hij is goed bezig op training. Maar dat betekent niets voor de volgende weken of maanden.”

“Dat ik niet elke week van keeper kan veranderen? Mijn doelmannen zijn jong en als keeper moet je groeien, met foutjes. Op dit moment hebben we geen vaste nummer 1. Over enkele weken of maanden zien we wel wat er zal gebeuren met onze doelmannen”, besluit Leko bij Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.