Leko spaart lof voor zijn spelers niet na 27 op 30

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

15 oktober 2017 21:17 - Club Brugge won zondag alweer voor de vijfde opeenvolgende keer. Deze keer ging KV Oostende, na veel weerwerk, voor de bijl met 2-3. Het rapport van Blauw-Zwart oogt momenteel wel érg rooskleurig met een puike 27 op 30, en dat beseft ook Ivan Leko.

“Ik vond dit een heel interessante wedstrijd. We waren de betere ploeg en domineerden vanaf minuut 1 tot de allerlaatste minuut”, vertelt Leko aan Sporza. “Tussen de twee grote rechthoeken was het zelfs één van onze beste partijen dit seizoen. We speelden als een echte leider en daar ben ik heel tevreden over.”

Dat het allemaal zó goed zou lopen in de competitie, had Leko op voorhand niet durven voorspellen. “Een 27 op 30 hadden we voor het seizoen niet vooropgesteld. Met zoveel jonge spelers en het vertrek van een aantal sterkhouders hadden we daar niet echt op gerekend. Chapeau voor mijn spelers, die fysiek top zijn en mede daardoor dit fantastische resultaat na tien speeldagen hebben verwezenlijkt”, besluit onze trainer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.