Leko vol vertrouwen: “Ik geloof dat we in Anderlecht kunnen winnen”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

30 oktober 2017 07:15 - Club Brugge won zondagnamiddag met 4-1 van STVV en lijkt op die manier klaar voor de topper van volgende week. Dan gaat Blauw-Zwart op bezoek bij Anderlecht. Trainer Ivan Leko zal alvast zijn stinkende best doen om voor het eerst in bijna twintig jaar te gaan winnen in Brussel.

“We rekenen niet en proberen ook niet te dromen. We zullen de match voorbereiden zoals altijd. Ik geloof in mijn ploeg en geloof dat we daar kunnen winnen”, vertelt Leko op de webstek van Club Brugge.

Dat Club het traditioneel moeilijk heeft in het Constant Vanden Stockstadion kan Leko niets schelen. “We hebben de traditie tegen, maar dit seizoen hebben we al enkele tradities doorbroken: ook op Zulte Waregem en Kortrijk hebben we immers gewonnen. We zullen er in elk geval alles aan doen om het beste Club Brugge te zien.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.