LOL! Club-fans verwelkomden Antwerp-aanhang met dit ludieke spandoek

Cantusgezangen (Club Brugge - Gent)

23 oktober 2017 11:00 - De wedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp zorgde na afloop voor heel wat incidenten, maar het was zeker niet allemaal kommer en kwel. Een groepje Club-fans besloot om de supporters van The Great Old op een ludieke manier welkom te heten en maakte daarvoor een spandoek.

“Antwerpen is ’t stad en al de rest is parking”, het is een aloud grapje, maar één dat nog veelvuldig bovengehaald wordt. “Welkom op de Parking”, klonk het dan ook bij de Brugse aanhang 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.