LOL! Leko’s interview wordt verstoord door wel érg enthousiaste Club-fan

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

27 oktober 2017 01:00 - Club Brugge leed woensdagavond zijn tweede nederlaag van het seizoen en had dat vooral te danken aan een slappe eerste 45 minuten tegen KRC Genk. De tweede helft was een stuk beter, maar scoren lukte voor het eerst in 17 matchen niet. Ivan Leko mocht het na afloop gaan uitleggen voor de camera’s van PlaySports

Ondanks de 2-0 nederlaag in de Luminus Arena is er met 30 op 36 uiteraard geen man overboord bij Blauw-Zwart. Heel wat supporters dromen zelfs al luidop van een vijftiende landstitel.

De Brugse fan die je in onderstaande video hoort, steekt zijn wens alleszins niet onder stoelen of banken: “Ivaaaaaaaaan, kampioeneuhhhhh. Lekooooooooo, kampioeneuhhhhh”, schreeuwt hij zijn stem meermaals schor.

Het interview kwam overigens op onderstaande manier in de televisieverslagen van VIER en PlaySports, wat het nodige wenkbrauwengefrons veroorzaakte bij bepaalde kijkers.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.