Mannaert: “Hij is voor mij de revelatie van dit seizoen”

Mechele en Horvath (Club Brugge - Standard)

20 oktober 2017 13:47 - Voor aanvang van het seizoen werden in de pers heel wat twijfels geplaatst bij Club Brugge, maar na tien speeldagen lijken die helemaal verdwenen. Club staat immers ruim aan de leiding in de competitie en het voetbal wordt alsmaar beter. Vincent Mannaert is dan ook uiterst tevreden over het werk van zijn trainer.

“Ivan Leko is gepassioneerd en let overal op. Hij voelt zijn groep perfect aan”, steekt de manager de loftrompet op bij RTBF. “Hij geeft vertrouwen aan de jongeren. Mechele is voor mij de revelatie van het seizoen: hij is niet de meest getalenteerde, maar hij heeft een uitzonderlijke mentaliteit.”

“De driemansverdediging heeft zijn evenwicht gevonden, de puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Nu moeten we alleen nog beter omgaan met onze zwakke momenten in een wedstrijd. Het was een ferme uitdaging na vier jaar Preud’homme, waarin Michel zijn spelers permanent onder druk hield. Ivan is aan het bewijzen dat Club op een structurele wijze kan presteren, ook zonder de schaduw van Michel. Maar dit ritme zullen we niet het hele seizoen kunnen aanhouden, dat is duidelijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.