Mannaert vindt dat deze Club-speler Rode Duivel moet worden: “Hij verdient het”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

20 oktober 2017 13:20 - Club Brugge is met 27 op 30 de autoritaire leider in de Jupiler Pro League en dat doet het bovendien met de nodige Belgen in het basiselftal. Maar in de nationale ploeg is Blauw-Zwart helaas niet vertegenwoordigd. Vincent Mannaert vindt dat op zijn minst één speler wel een selectie zou verdienen.

“Hans Vanaken heeft een niveau en een constante in zijn prestaties bereikt die mij doen zeggen dat hij een plaats in de selectie van de Rode Duivels verdient”, stelt de manager bij RTBF. “Maar de concurrentie is enorm.”

“Het succes van de Duivels is wel goed voor de Belgische markt. De Jupiler Pro League is een vitrine geworden en we kunnen spelers voor hogere sommen verkopen, zelfs al moeten we op dat vlak Nederland nog bijbenen. Maar dat is een werk van lange adem: de Nederlanders hebben een traditie die buigt op drie WK-finales en kunnen zich beter verkopen. In België moeten we nog meer trots zijn op wat we verwezenlijken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.