Meunier heeft opmerkelijke uitleg voor zijn transfer naar Club Brugge

Thomas Meunier (Club Brugge)

06 oktober 2017 13:23 - Thomas Meunier maakte van 2011 tot 2016 vijf jaar lang het mooie weer bij Club Brugge. Vlak na zijn komst van derdeklasser Virton aanvankelijk nog als nummer tien of flankaanvaller, in de laatste jaren als rechtsachter. De Rode Duivel staat bekend als een voetballer met een uitgesproken mening en die had hij ook al bij zijn transfer naar Club.

Er schuilt in Meunier ook een avonturier. “Ja, ik zou op een dag in China of Qatar kunnen spelen. Maar niet alleen omwille van het geld, maar ook om iets nieuws te kunnen ontdekken. De Verenigde Staten of Australië, dat zou ik ook nog zien zitten”, vertelt hij aan RTBF.

“Toen ik wilde vertrekken bij Virton, zei ik aan mijn manager dat hij een club zo ver weg als mogelijk moest vinden, om mijn horizon te verbreden. Het werd Club Brugge, de club die in België het verst van mij verwijderd was. Als de beste club van Europa Fins zou zijn en ze doen me een mooi voorstel, ga ik gewoon naar Finland.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.