“Mijn vrouw vraagt zich af of ik niet met Club ben getrouwd”

Club Brugge tifo (Club Brugge - Gent)

20 oktober 2017 03:21 - In de voetbalwereld is er in de loop der jaren veel veranderd. Zo zijn er nog maar weinig spelers die hun hele leven aan één club wijden. Club Brugge heeft wel nog zo’n boegbeeld rondlopen. Pascal Plovie stond als speler van 1984 tot 1996 onder contract bij Club en ademt als materiaalman nog altijd Blauw-Zwart.

Volgens Plovie was de liefde voor Club onvermijdelijk. “Ik ben geboren en getogen in de Brugse Titecastraat, de straat vlak achter De Klokke van destijds, waar Club tot midden de jaren zeventig zijn thuiswedstrijden speelde. Ik was voorbestemd …”, vertelt hij in Deze Week.

En de toewijding van Plovie aan Club gaat ver. “Mijn vrouw vraagt me weleens of ik eigenlijk met haar of met Club Brugge getrouwd ben, maar het is sterker dan mezelf. Mijn jaarlijkse vakantie beperkt zich steevast tot slechts vijf dagen. Langer hou ik het niet uit.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.