Mulder vergelijkt supporters Club Brugge met die van Anderlecht: “Alsof je in een bibliotheek speelt”

Jan Mulder (analist)

22 oktober 2017 18:45 - Club Brugge won zondagnamiddag met 1-0 van Antwerp en kon daarbij zoals altijd rekenen op een fanatieke twaalfde man. Iets waar de supporters van Anderlecht wat van kunnen leren, zo oordeelt Jan Mulder.

Na ‘hoopgevende’ matchen tegen KV Mechelen en Paris Saint-Germain was Mulder enorm teleurgesteld in de eerste helft van Paars-Wit tegen KRC Genk. “Onbegrijpelijk! Waarom niet een beetje meer drive? Ze hebben een nieuwe trainer, ze spelen een ander spel en dan in de derde wedstrijd zie je al een uitgebluste ploeg. Ik vind dat toch een behoorlijk zorgelijke situatie”, aldus de Nederlandse analist.

Mulder wijst daarbij ook met de vinger naar de tamme fans in het Astridpark. “Het ligt ook een beetje aan het publiek. Als je dat vergelijkt met het publiek van Brugge… Die jagen de boel op. In Anderlecht is het alsof je in een bibliotheek speelt hé! Een klein beetje meer beleving, dat vind ik echt”, foetert het icoon van de recordkampioen in de studio van PlaySports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.