‘Nakende straf Teodorczyk ook goed nieuws voor Club’

Łukasz Teodorczyk (Anderlecht)

24 oktober 2017 08:44 - Anderlecht verloor zondag met 0-1 van KRC Genk, maar achteraf was hét gespreksonderwerp toch vooral het schabouwelijke optreden van scheidsrechter Bart Vertenten. Die bestrafte een smerige tackle van Hanni en overduidelijk natrappen van Teodorczyk allebei met slechts een geel karton.

Die grove fout wordt echter nog een beetje rechtgezet door de Reviewcommissie, die maandag bekendmaakte dat Teodorczyk zich moet verantwoorden voor zijn schop aan het adres van Genk-verdediger Aidoo. De Pool zal dus vrijwel zeker geschorst worden en dat is ook goed nieuws voor Club.

La Capitale en La Dernière Heure wijzen er immers op dat Teodorczyk pas op 31 oktober voor de Geschillencommissie zal verschijnen. Een datum die Anderlecht extreem slecht uitkomt, want het speelt die dag op PSG. Bovendien betekent dat ook dat de topschutter van vorig seizoen zo goed als zeker geschorst zal zijn voor de kraker tegen Club. Anderlecht – Club is immers op 5 november de eerstvolgende match na die dag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.