“Nog een paar weken doorbijten en de titel is binnen voor Club Brugge”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

24 oktober 2017 08:32 - Club Brugge is autoritair leider in de Jupiler Pro League, dat is wel het minste dat je kan zeggen. Het heeft na een 30 op 33 al acht punten voorsprong op zijn eerste achtervolger. En dat is ook nog eens Sporting Charleroi, want zowat elke andere topclub stelt teleur. De dichtste titelconcurrent is Anderlecht en dat staat al op twaalf punten.

“Er is meer dan alleen maar die sterke reeks van 30 op 33. Er is ook de voorsprong die oploopt. Dan kijk je naar de rangschikking, zie je de namen en denk je: wie van de achtervolgers gaat nog kunnen wedijveren met Club?”, stelt Jacky Mathijssen, coach van Club van 2007 tot 2009, in VISTA!.

“Dan moet je al – met alle respect – een flink stuk afzakken. Nog een paar weken doorbijten en de titel is binnen”, concludeert Mathijssen dan ook.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.