Oostende-aanhang is woedend op uitzinnige Club-fans: “Een schande”

Brugse aanhang viert (Club Brugge - Gent)

16 oktober 2017 11:00 - Club Brugge won zondagavond een hoogst vermakelijke partij voetbal met 2-3 op het veld van rode lantaarn KV Oostende. Vooral de winning goal van Anthony Limbombe diep in de blessuretijd en de daarmee gepaard gaande taferelen zorgden voor ergernis bij de supporters van de Kustboys.

Zoals wel vaker het geval is, was het uitvak in de Versluys Arena voor de Club-fans te klein om alle geïnteresseerde supporters te voorzien van een plekje in het stadion. Gevolg: heel wat Brugse supporters die elders in het stadion opdoken, zowel in de thuisvakken als in de hoofdtribune.

En waar de Brugse ‘incognito’ fans zich na 25 seconden voetballen nog ietwat konden inhouden bij de goal van Ruud Vormer, was dat in minuut 93 wel even anders. Met een explosie van Blauw-Zwarte vreugdegolven tot gevolg, verspreid over het hele stadion. De KVO-aanhang trekt aan de alarmbel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.