Opmerkelijke onthulling Preud’homme: “Ik lig nog onder contract bij Club”

Michel Preud'homme wordt in de lucht gegooid

07 oktober 2017 06:42 - Michel Preud’homme geniet een dikke vier maanden na zijn vertrek bij Club Brugge nog altijd van de rust in zijn villa in Bordeaux. De voorbije weken kwam hij wel opnieuw wat meer in de spotlights. Zijn naam viel voorzichtig na de trainersontslagen bij AA Gent en Anderlecht.

Maar bij de aartsrivaal uit Brussel zal Preud’homme nooit aan de slag gaan. “Neen, dat denk ik niet. We respecteren elkaar, maar we zijn niet voor ­elkaar gemaakt, denk ik. Zij zeggen dat en ik zeg dat ook. Na Standard, Gent en Brugge ook nog Anderlecht trainen, dat ligt heel moeilijk”, aldus MPH in Het Nieuwsblad.

Bovendien is Preud’homme letterlijk nog gebonden aan Club. “Trouwens, ik lig nog altijd onder contract in Brugge. Nog twee jaar. Ze betalen me niet, want ik had een clausule die stipuleerde dat ik kon stoppen als ik dat wilde. Maar als ik nu ergens aan de slag zou gaan, moet die club of dat land wel met Club ­Brugge onderhandelen. Er staat een ­afkoopsom in.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.