Opvallende aanwezige bij Club Brugge in selectie voor match tegen STVV

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

28 oktober 2017 13:30 - Na de 2-0 nederlaag bij KRC Genk wil Club Brugge zondagnamiddag tegen Sint-Truiden opnieuw drie punten pakken. Ivan Leko rekent daarvoor op onderstaande namen.

Leko kan tegen zijn ex-ploeg niet rekenen op geblesseerden Jordy Clasie en Lior Refaelov. De huurling van Southampton ligt al even in de lappenmand, terwijl Rafa na de match tegen KRC Genk pas uitviel.

Een opvallende aanwezige is dan weer Benoît Poulain. De Fransman ontwrichtte zijn schouder in de match tegen AA Gent en zijn afwezigheid werd aanvankelijk geschat op 6 weken. Mogelijk maakt de centrale verdediger echter na minder dan 3 weken al opnieuw zijn opwachting.

Jordi Vanlerberghe krijgt ook nog eens een plaatsje in de selectie tegen de Kanaries, terwijl German Mera en Helibelton Palacios opnieuw worden gepasseerd.

Selectie Club Brugge voor match tegen STVV

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Poulain, Cools, Denswil, De Bock, Decarli en Mechele
Middenvelders: Simons, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Vossen, Diaby, Limbombe, Vlietinck en Dennis

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.