Pech voor Club Brugge: Leko ziet sterkhouder 6 weken uitvallen

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

09 oktober 2017 15:30 - Club Brugge maakt van de interlandbreak gebruik om zich voor te bereiden op de uitmatch van komende zondag tegen KV Oostende. Sinds de met 2-1 gewonnen Slag om Vlaanderen tegen AA Gent is Benoît Poulain een opvallende afwezige op het Brugse trainingsveld. En dat heeft zo zijn redenen…

Poulain blesseerde zich tegen de Buffalo’s aan de schouder, maar wilde koste wat het kost de 90 minuten volmaken. “In een andere match had ik me misschien wel nog laten wisselen, maar omdat het mijn comeback was, wou ik er echt niet af”, gaf hij eerder al aan in Het Nieuwsblad.

Na verder onderzoek is duidelijk dat Poulain opnieuw 6 weken aan de kant staat. De 30-jarige Fransman heeft volgens de officiële site namelijk een ontwrichte schouder overgehouden aan het duel tegen AA Gent. Eerder dit seizoen viel onze centrale verdediger ook al uit met een spierscheur tijdens de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao. Véél beterschap gewenst Benoît!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.