Pijnlijke CL-avond voor 3 ex-Bruggelingen: van onverwachte bankzitters tot een ongeziene diepe spits

Vadis Odjidja-Ofoe (Club Brugge)

19 oktober 2017 00:03 - Met Thomas Meunier, Bjorn Engels en Vadis Odjidja hadden drie ex-Bruggelingen woensdagavond uitzicht op speelgelegenheid in de Champions League. Uiteindelijk zou echter enkel laatstgenoemde een goeie 70 minuten op de kampioenenbal-teller verzamelen.

Meunier en Engels hadden er geweldig veel zin in – tegen respectievelijk Anderlecht en FC Barcelona -, maar beide heren moesten woensdagavond enigszins verrassend 90 minuten vanop de bank toekijken hoe hun ploegmaats het er vanaf brachten. Terwijl PSG geen kind had aan RSCA en met 0-4 won in het Astridpark, ging Olympiakos met 3-1 onderuit in Camp Nou.

Odjidja stond wél aan de aftrap tegen de sterren van FC Barcelona, maar moest daarbij diep in de spits postvatten. Een uiterst ongewone positie voor de centrale middenvelder, die geen potten kon breken tegen de ploeg van Ernesto Valverde en dan ook vroegtijdig naar de kant werd gehaald. Andere Belgen bij Olympiakos in de basis waren Silvio Proto, Guillaume Gillet en Mehdi Carcela.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.