Poulain loopt meteen nieuwe blessure op bij rentree

Benoit Poulain (Westkapelle - Club Brugge)

02 oktober 2017 08:10 - Na een lange inactiviteit, maakte Benoit Poulain zondagnamiddag in de Slag om Vlaanderen zijn wederoptreden bij Club Brugge. De Franse verdediger was meteen een rots in de branding, maar bezeerde zich wel al opnieuw.

“Ik ben tevreden, maar ik heb me wel bezeerd aan mijn schouder”, aldus Poulain in Het Nieuwsblad. “Er was iets verplaatst in mijn schouder, maar dankzij enkele pijnstillers is de pijn snel gaan liggen.”

Poulain dacht niet aan opgeven, al zeker niet omdat het zijn eerste wedstrijd sinds lang was. “In een andere match had ik me misschien wel nog laten wisselen, maar omdat het mijn comeback was, wou ik er echt niet af.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.