Preud’homme de volgende bondscoach? Dit denkt hij er zelf van

Michel Preud'homme met brede glimlach

07 oktober 2017 09:44 - Roberto Martinez is nog zeker tot het WK bondscoach van de Rode Duivels, maar het is nog koffiedik kijken of de Spanjaard ook daarna zal blijven. Er wordt gefluisterd dat hij terug in Engeland aan de slag wil en Thomas Meunier schoof al meermaals Michel Preud’homme naar voor als ideale opvolger.

Het is een scenario dat door velen voorspeld wordt, weet ook Preud’homme. “Ze denken allemaal dat ik een jaar rust neem om er dan met de Rode ­Duivels in te vliegen. Ik lijk de enige die daar nog niet van overtuigd is”, merkt hij op in Het Nieuwsblad.

“Ik heb soms rare kronkels. Ik werd kampioen met Standard en vertrok naar Gent. De logica van anderen is niet altijd mijn logica. Misschien komt er binnen drie maanden iets op mijn weg dat ik dolgraag wil doen. Ik werk op gevoel, niet planmatig. Ik ga gestructureerd te werk in mijn job, maar om ­ergens te beginnen, werk ik veel minder rationeel. En: gaan ze mij vragen? Blijft Mar­tinez? Zal ik op dat moment vrij zijn? Dat weet ik allemaal niet.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.