Respect! Nakamba toont met dit prachtige gebaar zijn hart van goud

Nakamba (Club Brugge - Gent)

17 oktober 2017 01:59 - Club Brugge heeft er jaren naar moeten zoeken, maar lijkt met Marvelous Nakamba eindelijk een geschikte opvolger voor Timmy Simons in huis gehaald te hebben. En zijn successen op het veld wil de 23-jarige Zimbabwaan dolgraag delen met zijn familie.

De eerste drie jaar van zijn leven spendeerde Nakamba in de brousse van Zimbabwe. “Mijn ouders hebben zich kapot gewerkt voor ons gezin”, beseft de verdedigende middenvelder. “Ze waren vaak lang weg en het zorgde ervoor dat ik nooit armoede heb gekend. Eigenlijk was mijn jeugd er één zonder zorgen.”

Kudakwashe Mahachi – de beste jeugdvriend van Nakamba – weet dat de Bruggeling hard zijn best doet om zijn familie te bedanken. “Nu Marvelous het zo goed doet, wil hij iets terugdoen voor zijn ouders”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

“Hij is zo dankbaar dat zij zo hard hebben gewerkt voor hem en zijn broer dat hij in Bulawayo een mooi huis voor hen aan het bouwen is. Na het seizoen zou het normaal gezien af moeten zijn. Dan organiseren we met al zijn familieleden en vrienden een groot feest om het in te wijden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.