Sint-Truiden beleeft een baaldag op Jan Breydel: “Ik had goesting om van het veld te gaan”

Brugse mascottes (Club Brugge - Gent)

29 oktober 2017 17:25 - Sint-Truiden kon nog nooit winnen op Brugse bodem en daar kwam zondagnamiddag geen verandering in. De Kanaries speelden lang goed mee, maar moesten uiteindelijk toch met zware 4-1 cijfers terug naar Limburg keren. 

Steven De Petter is van mening dat enkele discutabele fases in het nadeel van zijn ploeg gefloten werden. “Er zijn een paar fases toch betwistbaar. Ik ga daar nu in alle ontgoocheling geen uitspraken over doen, maar ga vanavond alles toch eens rustig bekijken op televisie. De scheidsrechter heeft het ook herbekeken en is overtuigd, maar ik had een paar keer toch een andere mening.”

Naarmate de wedstrijd vorderde zakte STVV verder weg, maar dat was volgens de 31-jarige middenvelder vooral een mentale kwestie. “Ik had goesting om van het veld te gaan. In een paar fases had ik totaal een andere mening en dan zie je dat bepaalde beslissingen toch genomen worden. Al is dat voor een stuk natuurlijk ook de ontgoocheling”, klinkt het voor de camera’s van PlaySports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.