Slecht nieuws voor Club Brugge: na Poulain nog een speler in de lappenmand

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

11 oktober 2017 00:14 - Club Brugge boekte een knappe 24 op 27 in zijn eerste negen competitiewedstrijden, maar staat opnieuw voor een lastige verplaatsing. KV Oostende heeft immers een nieuw elan gevonden met Adnan Custovic aan het roer. En dan zijn er nog de nodige blessurezorgen bij Blauw-Zwart.

Maandag raakte al bekend dat Benoît Poulain zo’n 6 weken aan de kant zal moeten staan met een ontwrichte schouder. Twee dagen later meldt Het Nieuwsblad dat Club Brugge hoogstwaarschijnlijk ook Jordy Clasie zal moeten missen tegen KV Oostende. De 26-jarige Nederlander viel in aanloop naar het duel tegen AA Gent uit met een knieblessure en is intussen nog altijd niet te bespeuren op het trainingsveld.

Naar verluidt zijn de knieproblemen van Clasie nog altijd niet achter de rug, maar is het niet duidelijk hoe lang hij precies buiten strijd zal zijn. Hoe dan ook is de kans bijzonder klein dat Ivan Leko dit weekend risico’s gaat nemen met de huurling van Southampton, die tot dusver tevreden moest zijn met enkele invalbeurten.

Positief voor Leko & co is dat met Marvelous Nakamba een andere zomeraanwinst voorhanden is die het voortreffelijk doet op de geliefkoosde positie van Clasie. De Zimbabwaan werd door de fans zelfs verkozen als ‘Speler van de Maand’ september.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.