Smaakmaker Club Brugge vanavond in Extra Time

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

02 oktober 2017 11:24 - Extra Time slaagt er lang niet iedere week in om een centrale gast te strikken, maar vanavond zit er zowaar een speler van Club Brugge aan de tafel van Frank Raes en Filip Joos.

Onze uitblinker Dion Cools, zondag tegen AA Gent nog goed voor het winnende doelpunt, is vanavond de centrale gast in Extra Time. Onze vleugelverdediger werd zonder twijfel uitgenodigd naar aanleiding van de geweldige competitiestart van Club Brugge en zijn eigen sterke prestaties.

Naast Cools, schuiven ook twee ex-spelers van blauw-zwart aan tafel. Analisten Wesley Sonck en Marc Degryse zijn namelijk ook van de partij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.