Sonck geeft Leko gouden tip: “Hij zou niet misstaan bij dit Club Brugge”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

02 oktober 2017 21:36 - Als het van Wesley Sonck afhangt, dan moet Club Brugge overwegen om één van zijn gewezen spelers terug naar het Jan Breydelstadion te halen. Volgens onze ex-spits, tegenwoordig aan de slag als analist, zou Colin Coosemans een goede aankoop zijn voor blauw-zwart.

“Als ik zie wat Colin toont, zowel dit seizoen als vorig seizoen, dan durf ik te zeggen dat hij niet zou misstaan bij Club Brugge”, aldus Sonck in Vista, waar Colin Coosemans maandag de centrale gast was.

“Colin maakte destijds enkele foutjes bij Club, waarna hij aan de kant werd geschoven. Maar Ethan Horvath maakt nu ook foutjes, hé. Alleen blijft Club Brugge op dit moment maar winnen, en dan wordt er niet echt gesproken over een foutje van de doelman.”

De inmiddels 25-jarige Coosemans debuteerde tijdens het seizoen 2010/2011 onder de lat bij Club Brugge. Op dat moment was hij nog niet helemaal klaar voor de dienst, en daarom vertrok hij in de zomer van 2012 naar Waasland-Beveren. Sinds vorig seizoen is Coosemans de vaste nummer 1 van KV Mechelen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.