Speler Club Brugge over het hoofd gezien door nationale ploeg: “Ik ben ontgoocheld”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

02 oktober 2017 07:25 - De interlandbreak staat voor de deur, maar niet iedere speler van Club Brugge wordt dezer dagen bij zijn nationale ploeg verwacht. Zo greep doelman Ethan Horvath naast een selectie voor de Verenigde Staten.

Horvath liet zich onlangs nog uit over de nationale ploeg. Onze doelman gaf eerlijk toe dat hij zat te wachten op een uitnodiging van de bondscoach, maar uiteindelijk kwam die er niet.

Na de Slag om Vlaanderen tegen AA Gent sprak Horvath zich uit over de niet-selectie. “Waarom het is, weet ik niet, maar ik ben ontgoocheld”, klinkt het in Het Nieuwsblad. “Ik wens de ploeg veel succes en hoop dat ze het WK halen. Dan wil ik er wel bij zijn.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.