Stad Brugge en Renaat Landuyt dwarsbomen plannen van Club-fans

Club-fans fuck you

22 oktober 2017 00:01 - Een match tussen Club Brugge en Antwerp, dat is welgeteld geleden van 8 februari 2004. Om deze speciale wedstrijd nog een extra dimensie te geven, wilde een deel van de Blauw-Zwarte aanhang de spelersbus verwelkomen zoals dat eerder ook al tegen Anderlecht gebeurde. De Stad Brugge wil hier echter niet van weten.

Terwijl de ene fan via een indrukwekkende verwelkoming van de spelersbus aan de Antwerp-aanhang duidelijk wilde maken wie nu echt de beste supporters van België heeft, vond de andere dat zo’n unieke gebeurtenis niet te vaak moet plaatsvinden en eerder ongepast is na elf speeldagen.

Hoe dan ook zal het vandaag niet evident zijn om de bus op te wachten met bengaals vuur. De Stad Brugge heeft uit veiligheidsoverwegingen immers een aantal “dringende maar zeer tijdelijke maatregelen” opgelegd.

“Op zondag 22 oktober 2017 is het van 09u00 tot 20u00 verboden in het bezit te zijn of gebruik te maken van pyrotechnische middelen bestemd om vuur, licht of lawaai te maken op het grondgebied van de stad Brugge”, klinkt het onder meer in het besluit van Renaat Landuyt & co. Onderstaand het volledige besluit van de Brugse burgemeester.

Besluit Stad Brugge voor match tegen Antwerp (1)

Besluit Stad Brugge voor match tegen Antwerp (2)

Besluit Stad Brugge voor match tegen Antwerp (3)

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.