Supporter van Club Brugge of Anderlecht? Vanhaezebrouck legt het zelf uit

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent) (2)

13 oktober 2017 14:01 - Hein Vanhaezebrouck pakte bij zijn voorstelling als trainer van Anderlecht uit met de uitspraak dat hij van kindsbeen af al fan was van Paars-Wit. Opmerkelijk, want in het verleden hadden mensen uit zijn omgeving altijd verklaard dat de jonge Hein supporter was van Club Brugge.

De leugen van Hein werd dan ook gretig opgepikt, maar Vanhaezebrouck komt nu zelf met meer uitleg. “Ik heb geen zin om er nog veel over te zeggen, maar vanaf het moment dat ik in de lagere school zat, was ik duidelijk supporter van Anderlecht”, vertelt hij aan Stadion.

“Dat betekent niet dat ik nooit naar Standard of Club Brugge gaan kijken ben. Vooral de Europese matchen dan. Ik heb er zo heel veel gezien. Op het moment dat ik in het middelbaar zat, deed Club Brugge het Europees heel goed, dan ben ik gaan kijken tegen Dortmund en Tottenham. Maar een sjaal heb ik nooit aangehad.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.