Thomas Meunier doet wereldwijd monden openvallen met gestoorde statistiek

Thomas Meunier (Club Brugge)

09 oktober 2017 01:00 - Bij Paris Saint-Germain zit hij door de komst van Dani Alves vaker op de bank dan hem lief is, maar bij de Rode Duivels is Thomas Meunier steevast één van de eerste namen die bondscoach Robert Martinez op zijn wedstrijdblad noteert. Onze gewezen rechtsachter verkeert dan ook in absolute bloedvorm.

Afgelopen zaterdag was het Meunier die de Rode Duivels op voorsprong trapte tegen Bosnië-Herzegovina. Ook in de talrijke aanvalsgolven die later in de match nog volgden, was de rechterflank veelvuldig betrokken. Met als kers op de taart de assist op Yannick Carraso bij de 3-4 winning goal.

Feit is dat de ex-Bruggeling zich prima in zijn sas voelt in het huidige systeem van onze nationale ploeg. Dat bewijzen ook zijn cijfers. Zo was Meunier direct betrokken in 10 van de laatste 15 goals van de Rode Duivels. Vier keer schreef hij het doelpunt op zijn naam, zes keer was hij de man van de assist. Chapeau!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.