Thomas Meunier kondigt heuglijk nieuws op geniale wijze aan

Thomas Meunier (Club Brugge)

27 oktober 2017 01:00 - Het gaat Thomas Meunier voor de wind. Zowel bij Paris Saint-Germain als bij de Rode Duivels gooit onze gewezen rechtsachter immers hoge ogen. Maar ook naast het veld mag de Luxemburger allesbehalve klagen. 

Zo heeft Meunier samen met zijn vriendin Deborah Panzoukou via sociale media aangekondigd dat er gezinsuitbreiding op komst is. Landrys, die intussen bijna twee jaar oud is, krijgt er straks dus een broertje of zusje bij.

De manier waarop de ex-Bruggeling het nieuws aankondigde, was opnieuw om van te smullen. “Nog een doelpunt gescoord: 4-0” staat er te lezen op het scorebord in het stadion van PSG. Een subtiele knipoog naar zijn resem doelpunten van de voorbije weken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.