Uitstekend nieuws voor Club: “We hebben het beste van hem nog niet gezien”

Dennnis en Nakamba (Club Brugge - Gent)

13 oktober 2017 06:55 - Club Brugge deed vorige zomer een hoop inkomende transfers, met wisselende resultaten. Twee nieuwkomers kunnen zonder twijfel wel al beschouwd worden als een schot in de roos: Emmanuel Dennis en Marvelous Nakamba. Die laatste had nochtans bijna bij de buren van Cercle gespeeld, waar hij in 2012 testte.

Bij Cercle speelde toen onder meer zijn landgenoot Vusa Nyoni. Die heeft uitstekend nieuws voor Club. “Hij blinkt uit vanwege zijn mogelijkheden als balafpakker en bovendien heeft hij een goede pass in de voeten. Dat onderscheidt hem van heel wat andere verdedigende middenvelders. Hij laat de ploeg draaien”, zegt Nyoni in Krant van West-Vlaanderen.

“We zagen trouwens nog lang het beste niet van Marvelous, hij kan nog véél beter. Als hij zich zo blijft ontwikkelen, zie ik hem zeker en vast nog de stap naar een Europese topcompetitie zetten. Ook daar zal hij zeker en vast slagen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.