Vanhaezebrouck heeft duidelijke mening over titelkansen Club Brugge en Anderlecht

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

17 oktober 2017 00:15 - Club Brugge won dit seizoen al heel wat moeilijke matchen op verplaatsing, maar op zondag 5 november vindt met een uitwedstrijd in het Astridpark de moeilijkste horde plaats. Tussen de Champions League vragen over het PSG van Thomas Meunier door wikt en weegt Hein Vanhaezebrouck voor het eerst de titelkansen van Blauw-Zwart en Paars-Wit.

Eerst en vooral is de kersverse coach van Anderlecht onder de indruk van het parcours dat Ivan Leko en de zijnen tot dusver hebben afgelegd in de Jupiler Pro League. “Als je 27 op 30 haalt, is dat niet goed, maar fantastisch. Het is lang geleden dat een topclub nog eens gestart is met die cijfers (voor Club is het de beste start in 15 jaar, nvdr).”

“Ze zijn in elke match heel aanwezig en wij staan negen punten achter. Die worden gehalveerd, dat weet ik wel, maar in de twee wedstrijden die wij nog tegen hen moeten spelen vóór die halvering ligt de druk wel bij ons. Die mogen we al zeker niet verliezen, anders wordt de kloof wel heel groot.”

Vanhaezebrouck schuift de favorietenrol dan ook met plezier door naar Brugge. “Club is sowieso de grote favoriet voor de titel, als je 27 op 30 haalt. Als ze dat drie keer doen (in driemaal tien matchen bedoelt Vanhaezebrouck, nvdr), moeten we geen Play-Offs meer spelen. Dan eindigen ze de reguliere competitie met 81 punten en moeten ze de Play-Offs afschaffen”, klinkt het in De Standaard.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.