Verhaeghe heeft niets dan lof voor speler van Club Brugge: “Heel veel potentieel”

Bart Verhaeghe speech

30 oktober 2017 20:55 - Club Brugge versterkte zich afgelopen zomer met Marvelous Nakamba. De Zimbabwaanse middenvelder moet Timmy Simons opvolgen en is alvast erg sterk aan het seizoen begonnen. Dat zag ook voorzitter Bart Verhaeghe.

“We volgden Nakamba al van toen hij nog bij Nancy speelde”, aldus Verhaeghe in Vista. “Nadien vertrok hij naar Vitesse. Ik was heel blij toen we de transfer konden afronden. Ik wist immers meteen dat we een meerwaarde voor ons elftal hadden binnengehaald.”

“Bovendien is Marvelous een plezante jongen. Leergierig ook. Vergeet niet dat hij nog maar 23 is, hé. Ik denk dat Nakamba heel veel potentieel heeft en dat we het beste van hem nog niet hebben gezien”, besloot onze voorzitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.