Verhaeghe legt klaar en duidelijk uit hoe het precies zit met Butelle

Ludovic Butelle megafoon (Club Brugge - Kortrijk)

30 oktober 2017 20:40 - Je zou het haast vergeten, maar Ludovic Butelle is nog steeds een speler van Club Brugge. De Franse doelman werd aan het einde van vorig seizoen aan de kant geschoven door Michel Preud’homme, die Ethan Horvath toen in doel zette.

Nu die Horvath de voorbije weken niet altijd vrijuit ging bij enkele tegendoelpunten, koos Ivan Leko tegen STVV voor reservedoelman Guillaume Hubert. Eén probleem: ook Hubert lijkt niet meteen de meest zekere doelman.

En dus rijst de vraag of Butelle geen nieuwe kans moet krijgen. “Butelle is er nog steeds, ja”, aldus voorzitter Bart Verhaeghe in Vista. “En ja, Leko mag Butelle opstellen als hij dat wil.”

“Het is de sportieve staf die de opstelling maakt. Als Leko van mening is dat Butelle een basisplaats verdient, dan zal hij ook effectief spelen”, voegde Verhaeghe er nog aan toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.