(VIDEO) – Antwerp-fans gaan de mist in bij pronostiek voor match tegen Club Brugge

Antwerp-fans geven hun pronostiek voor match tegen Club Brugge

22 oktober 2017 01:15 - De eerste match tussen Club Brugge en Antwerp in bijna 14 jaar tijd brengt heel wat teweeg in voetballand. Bij The Great Old vroegen ze enkele van hun supporters om een pronostiek voor de wedstrijd op Jan Breydel.

Bepaalde fans van de ploeg met stamnummer één schijnen echter niet te weten dat hun ploeg vandaag niét op de Bosuil speelt. Aan Ivan Leko en zijn manschappen om de zegezekere Antwerp-fans straks het zwijgen op te leggen! 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.