(VIDEO) – Club-fans ergeren zich dood aan natrappende Teodorczyk: “Degoutant”

Neymar maakt Teodorczyk belachelijk

31 oktober 2017 22:44 - Anderlecht is meer dan ooit het kneusje van de Champions League groepsfase. Op bezoek bij Paris Saint-Germain slikte Paars-Wit opnieuw een zware 5-0 nederlaag. Het doelpuntensaldo oogt zowaar nog erbarmelijker: 0 goals gemaakt en 15 stuks tegen. 

Op het uur haalde Hein Vanhaezebrouck Sofiane Hanni naar de kant en bracht hij Lukasz Teodorczyk tussen de lijnen. De Poolse spits beleefde nog maar eens een frustrerende match en werd tot zijn grote ergernis belachelijk gemaakt door Neymar. De Pool reageerde – niet voor het eerst – met natrappen.

De Brugse aanhang spuwde zijn gal op Twitter, maar kon ook glimlachen omdat zijn grote titelconcurrent een slechte generale repetitie afwerkte met het oog op de clash van zondag. Even voor affluiten pakte Teodorczyk overigens ook nog uit met een onwaarschijnlijk slecht afstandsschot, dat viraal ging omdat het resulteerde in een inworp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.