(VIDEO) – De eerste goal van Izquierdo in de Premier League is meteen een pareltje

Het eerste doelpunt van José Izquierdo bij Brighton & Hove Albion

20 oktober 2017 20:00 - José Izquierdo had tot dusver nog niet veel plezier beleefd aan zijn transfer naar Brighton & Hove Albion. Vandaag kreeg hij tegen West Ham United echter een nieuwe basisplaats van trainer Chris Hughton. Onze gewezen Gouden Schoen bedankte met een heerlijk doelpunt.

Voor aanvang van West Ham – Brighton stond de nieuwe werkgever van Joske slechts twee punten boven een degradatieplaats. Een driepunter tegen The Hammers was dan ook welgekomen.

Na tien minuten voetballen tekende Glenn Murray voor het openingsdoelpunt voor de bezoekers en even voor het rustsignaal verdubbelde Izquierdo in zijn gekende stijl de score. Na de pauze zorgde opnieuw Murray voor de 0-3 eindstand. Onze ex-flankaanvaller mocht overigens na 70 minuten gaan rusten.

Izquierdo scoort zijn eerste voor Brighton

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.