(VIDEO) – Dennis en Nakamba zorgen voor hilarische versie van MTV Cribs

MTV Cribs met Dennis en Nakamba

12 oktober 2017 17:30 - MTV Cribs is een van oorsprong Amerikaans televisieprogramma op MTV waarbij de huizen en geriefelijke optrekjes van bekende Amerikanen worden bezichtigd. Boezemvrienden Emmanuel Dennis en Marvelous Nakamba staken het programma in een Blauw-Zwart jasje.

Nakamba geeft ClubTV een inkijk in zijn mooie appartement. Dennis kijkt vanop afstand toe en kan zijn lach nauwelijks inhouden. En vanzelfsprekend mag een potje FIFA niet ontbreken. Onderstaand de amusante beelden.

MTV Cribs met Dennis & Nakamba

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.