(VIDEO) – Hartverwarmend! Zo reageert geëmotioneerde Peter op nieuwe autootje

Peter kreeg door een crowdfunding van de Club-fans al snel een nieuw autootje

25 oktober 2017 03:00 - Peter Depover was na Club Brugge – Antwerp het slachtoffer van rellen en zag daardoor zijn geliefkoosde vespa in vlammen opgaan. De Blauw-Zwarte familie reageerde met een crowdfunding die in minder dan 24 uur tijd het beoogde doel bereikte. “Dit had ik nooit gedacht”, reageert Peter voor de camera.

Brandon Mechele kreeg de eer om het nieuwe autootje bij de schoenmaker aan huis te leveren. Woorden schoten duidelijk tekort. Bij deze wil BlauwZwartFans uit naam van de familie van Peter nogmaals iedereen hartelijk bedanken die – op welke manier dan ook – zijn steentje heeft bijgedragen aan deze actie. “Jullie zijn de beste”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.