(VIDEO) – KNAP! Vanlerberghe treft heerlijk raak voor Belgische beloften

Jordi Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

06 oktober 2017 21:16 - Club Brugge levert tegenwoordig dan wel geen Rode Duivels meer af, bij de nationale beloften is Blauw-Zwart wél goed vertegenwoordigd. In de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden zitten drie Club-spelers in de selectie. Dion Cools en Jordi Vanlerberghe staan in de basis, Jens Teunckens zit op de bank.

Voor Vanlerberghe zijn het welkome speelminuten, want de 21-jarige verdediger/middenvelder haalt de jongste weken nauwelijks nog de selectie van Ivan Leko. Hopelijk voor hem zit de Brugse coach te kijken naar zijn poulains, want Vanlerberghe heeft zich immers getoond met een magnifiek doelpunt. Met een fenomenale knal van afstand zette hij België op een 1-0-voorsprong. Door een doelpunt van Filip Dagerstaal eindigde de match op een 1-1 gelijkspel.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.