(VIDEO) – Meunier pakt uit met absoluut pareltje tijdens 6-2 overwinning van PSG

Thomas Meunier scoort in 6-2 overwinning van PSG tegen Bordeaux

01 oktober 2017 06:00 - Paris Saint-Germain liet de spierballen stevig rollen tijdens de zomermercato en plukt daar tot dusver de vruchten van. Na de 3-0 zege in de Champions League tegen Bayern München kreeg ook Bordeaux een serieus pak rammel. 

PSG is na acht wedstrijden in de Ligue 1 leider met 22 op 24 en heeft een doelpuntensaldo van +22. Zaterdagavond tegen Bordeaux was er opnieuw een doelpuntenfestival in het Parc des Princes. Neymar (2x), Cavani, Draxler, Mbappé en Meunier zorgden voor een stevige 6-2 overwinning.

En de goal van Meunier mocht opnieuw gezien worden. Het lijkt wel alsof onze gewezen rechtsachter een patent heeft op knappe doelpunten. Onderstaand de beelden. Zijn concurrent Dani Alves – die woensdag wel nog de wedstrijd volmaakte tegen Bayern – zat overigens 90 minuten op de bank.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.