(VIDEO) – Nieuwe kippenvel-beelden opgedoken van fenomenale verwelkoming spelersbus

Club Brugge fans verwelkomen spelersbus voor kampioenenmatch tegen Anderlecht

08 oktober 2017 00:04 - Zondag 15 mei 2016, het blijft voor eeuwig en altijd een dag die in het geheugen gegrift staat van Club-fans. De machtige 4-0 overwinning tegen Anderlecht en het bijhorende titelfeest werd immers ingeleid met een spelersverwelkoming die ongezien was in België. 

Geregeld duiken er nog filmpjes op over de magische verwelkoming van de spelersbus, maar onderstaande video wilden we jullie zeker niet onthouden. Je krijgt namelijk van bovenaf een erg knap overzicht van de sfeervolle festiviteiten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.