(VIDEO) – Opmerkelijk voorstel vanuit Brugge: “Volgende match tegen Antwerp achter gesloten deuren”

De Brugse burger is de dupe van rellen tegen Antwerp

25 oktober 2017 05:00 - Club Brugge pakte afgelopen weekend 30 op 33, maar na de match tegen Antwerp ging het vooral over de rellen die uitbraken. Niet alleen Peter Depover – die intussen wel al een nieuw autootje kreeg – was het slachtoffer van de vernielingen die onverlaten aanrichtten. 

“Opgepast voor uw hoofd: een heethoofd heeft gisteren ons rolluik ingestampt”, klinkt het bij Bakkerij Dewitte langs de Gistelse Steenweg in Brugge. Met daarbij de vraag: “Wie gaat dat betalen?”

“Ze gingen tekeer als een bende beesten”, getuigt Sofie Claeys bij Focus WTV. “Alles wat ze konden vastnemen, hebben ze in het rond gegooid. De politie was er massaal, maar dat baatte niet. Iedereen was er ook een beetje bang van.”

Het moge dan ook duidelijk zijn dat de Brugse burger koste wat het kost rellen wil vermijden in de toekomst. “Een match tegen Antwerp zou gespeeld moeten worden achter gesloten deuren”, foetert buurtbewoner Jan Debaere. “Zonder supporters, héél zeker. Alleen dan kan er misschien nog gesproken worden over voetbal…”

Brugge likt zijn wonden na rellen tegen Antwerp

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.