(VIDEO) – Superfans van Nakamba schenken Zimbabwaan mooi cadeau

Twee superfans van Nakamba geven hem mooi geschenk

29 oktober 2017 00:30 - Marvelous Nakamba heeft zich in geen tijd in de harten van de Brugse fans weten te spelen. De 23-jarige Zimbabwaan heeft immers al meermaals bewezen waarom hij vorig seizoen de beste ‘balafpakker’ uit de Eredivisie was. 

De koning van de recuperatie heeft op Jan Breydel ook twee superfans rondlopen. Al vanaf dag één startten zij met een Facebook– en Instagram-account voor Nakamba. Voor Club Brugge het signaal om de twee supporters en de middenvelder samen te brengen. Onderstaand de beelden.

Nakamba krijgt cadeau van superfans

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.