(VIDEO) – Vanhaezebrouck per toeval van Gent naar Anderlecht? ‘Zoon’ Jasper denkt er het zijne van

De Kleine Man van De Ideale Wereld over de overgang van Hein Vanhaezebrouck van Gent naar Anderlecht

09 oktober 2017 03:00 - Er was de voorbije week heel wat te doen rond de overgang van Hein Vanhaezebrouck van Gent naar Anderlecht. Voer genoeg voor de mannen van De Ideale Wereld om Jasper Vanhaezebrouck – de ‘zoon’ van Hein – het échte verhaal te laten doen via zijn Youtube-dagboek.

“Papa is niet van de magerste”, “30 miljoen zure beertjes”, “Gênante Anderlecht-supporters”, “Meneer of mevrouw Fruittella / Frutellos”, “De echte pennenzak van Hein” en “De naar salami stinkende zoon van Vanderhaeghe”. Dat en nog veel meer ontdek je in onderstaande hilarische video.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.