(VIDEO) – Voetbalcommentator Dennis werkt serieus op de lachspieren

Dennis waagt zich aan een poging tot voetbalcommentator

31 oktober 2017 01:00 - Emmanuel Dennis heeft zowel op als naast het veld heel wat gelijkenissen met José Izquierdo. Tussen de lijnen kan je van beide heren op elk moment een flits verwachten, ernaast is hun aanstekelijke glimlach hun beste vriend. 

Zo nodigde PlaySports Dennis uit om zijn eerste goal als Club-speler te becommentariëren. Onze 19-jarige Nigeriaan had immers slechts 17 minuten nodig om zijn eerste doelpunt te maken in de Jupiler Pro League. Even later zou hij meteen ook zijn tweede scoren.

Dat gebeurde in de eerste competitiematch op Daknam, toen Club met 0-4 ging winnen bij Sporting Lokeren. Of Dennis talent heeft als voetbalcommentator, laten we aan u over… 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.