(VIDEO) – Wat als… Club – Gent een stripverhaal was?

Wat als... Club Brugge - AA Gent een stripverhaal was

02 oktober 2017 19:59 - Club Brugge toonde zich zondagnamiddag de sterkste in de Slag om Vlaanderen. Blauw-Zwart haalde het na een onderhoudende wedstrijd met 2-1 van AA Gent. Maar wat als… De wedstrijd een stripverhaal was?

Dat vroegen enkele supporters van Club Brugge zich af. Ze zochten en vonden antwoorden, en goten die vervolgens in een geweldig filmpje. In de video is te zien hoe het tot een confrontatie komt tussen de ‘Kwek Indiaan’ en de ‘Club Cowboy’.

De indiaan wil de kippen van Club Cowboy stelen, maar die laat zich niet doen. Zoals dat zondagnamiddag ook het geval was, is het uiteindelijk Club dat aan het langste eind trekt. Verder zeggen we niets meer, geniet vooral van onderstaande hilarische video!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.