(VIDEO) – Zo beleefde Brugs gezin hooligan scènes vlakbij huis: “Oh nee, dat gaat ontploffen”

Gezin in Brugge is onder de indruk van rellen na Club - Antwerp

23 oktober 2017 02:00 - Enkele uren na de match tussen Club Brugge en Antwerp waren de gevreesde rellen een feit. Zo werd er onder meer een auto in brand gestoken en werden maar liefst 120 supporters opgepakt door de Brugse politie. Het gezin dat onderstaande beelden vastlegde, wist niet wat hen overkwam…

Zo zagen ze hoe de situatie vlak voor hun neus uit de hand liep. “Kunnen die flikken dan niks doen, die staan daar maar? Kunnen ze niet gewoon met heel die bende naar die mannen stappen?”, hoor je op de achtergrond.

Verder maken ze zich serieus zorgen over de auto van hun buurman. “Oh Peter zijn auto staat in brand. Dat gaat ontploffen. Zijn ze thuis? Bel de brandweer ofzo hé, ahja”, klinkt het onder meer.

Gezin in Brugge filmt hooligans na Club – Antwerp (tip: zet je geluid aan)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.