(VIDEO) – Zo kan het dus ook: Antwerp-fan Erik Van Looy duikt op tussen Club-fans

Erik Van Looy gaat kopbalchallenge aan met Club-fans

23 oktober 2017 13:00 - Gezien het verleden zullen de Club- en Antwerp-supporters nooit de beste vrienden worden, maar dat belette ClubTV niet om Erik Van Looy uit te nodigen. Nota bene een notoir supporter van The Great Old

De filmregisseur en presentator van De Slimste Mens ter Wereld werd daarbij uitgedaagd voor een kopbalchallenge met twee Brugse supporters. Alles verliep in een gemoedelijke sfeer, want voetbal… hoort een feest te zijn! Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.